Henkilökuntamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan parasta neuvoa ja suosituksia taloudelliselle tulevaisuudellesi. Kun tarvitset apua mikä tuote tai palvelu antaa parhaan taloudellisen tuoton, talcal takaa, että tarpeesi täyttyvät.

Ikkunanpesut ja kaikki yrityksesi tarvitsemat siivoustyöt

Talcal oy hoitaa kattavasti ja luotettavasti yrityssiivoukset ja talonyhtiöiden rappusiivoukset Vaasan alueella. Olemme erikoistuneet etenkin toimistosiivouksiin ja ikkunanpesuihin mutta myös kaikenlaiset muut yritysten kiinteistöissä tapahtuvat siivoustyöt hoituvat ammattilaisen otteella.

Pyydä tarjous säännöllisistä siivouspalveluista

Sopimussiivoukset ovat pääsääntöisesti palvelumme ydin. Tarjoamme yrityksellesi kustannustehokkaan tavan pitää toimistot siisteinä.

 

Yrityssiivous viikottain tai päivittäin

Olemme erikoistuneet etenkin toimistojen siivoukseen. Siivouspalvelumme ytimen muodostavat säännölliset ylläpitosiivoukset esimerkiksi viikottain tai jopa päivitäin, mikä tahansa on yrityksesi kannalta parasta. Myös suursiivoukset yritysten tiloihin onnistuvat joustavasti.

 

Ylläpito- tai suursiivous asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidysti

Suursiivouksiin voi sisältyä peruspesujen lisäksi esimerkiksi ikkunoiden pesut ja vahaukset. Myös muut asiakkaan toivomat siivouspalvelut onnistuvat. Ylläpito- ja suursiivousten sisältö käydään kuitenkin aina yhdessä asiakkaan kanssa paikan päällä läpi. Hinta-arvion asiakas saa myös paikan päällä tehdyn arvion perusteella. Mikäli asiakas haluaa ja tarvittavat tilat löytyvät, voidaan siivousvälineitä säilyttää yrityksen tiloissa.

 

Rappusiivous taloyhtiöille

Meiltä onnistuu ammattitaitoinen ja luotettava rappusiivous taloyhtiöille, niin suurille kuin pienillekin. Siivousten sisältö ja siivousväli sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä paikan päällä tehtävän kartoituksen perusteella. Tämän perusteella teemme myös hinta-arvion.

 

Säännöllisistä perussiivouksista aina erikoisempiin sopimussiivouksiin 

Rappusiivoukset voivat sisältää lattioiden pyyhkimisen ja luuttuamisen lisäksi seinien, kattojen ja ikkunoiden pesun sekä vahauksen. Teemme myös sopimuksesta taloyhtiön yhteisten tilojen kuten kellareiden, häkkivarastojen, vinttien ja pyykki-/pesutilojen siivoamisen. Säännöllisten perussiivousten lisäksi voidaan sopia kattavammista suursiivouksista. Ota yhteyttä, niin räätälöidään siivouspalvelut tarpeesi mukaan!

 

Rakennus-/remonttisiivoukset

Myös rakennus-/remonttisiivous onnistuu meillä hyvin ja meillä on erityisen paljon kokemusta siinä.

 

Siivoustarvikkeet meiltä

Välineet ja aineet siivousta varten tulevat meiltä. Myös korkeiden ikkunoiden pesu onnistuu, sillä vuokraamme tarvittaessa nosturit sellaisia projekteja varten.

ota yhteyttä ja kysy lisää!